maandag, april 09, 2018

Review van de Hayworth evening dress spring orient

'Als eerbetoon aan de Hollywood ster, Rita Hayworth, presenteren we deze geheel nieuwe avond / cocktailjurk in de stijl van de jaren 40 in een nieuwe lenteprint - Spring Orient-print op rayon-crêpe. De vloeiende lijn van deze stof geeft deze jurk een super elegant voorkomen en oh zo helemaal 40's.

Glamoureus en nostalgisch - deze jurk brengt je terug naar het Amerikaanse Hollywood uit de oorlogstijd maar met een beetje film noir erin gegooid.

De jurk heeft een klassieke sweetheart halslijn uit de jaren veertig met aansluitende mouwen om het iconische 40's silhouet weer te geven. Twee neepjes onder de buste om een smalle taille te creëren. Een uiterst flatterende halslijn voor alle maten. De elegante waterval design sarong rok is opnieuw een iconische Amerikaanse 40s-stijl element en valt met flatterende ruches op de buik.

De perfecte avondjurk uit de jaren 40 in een exclusieve Art Deco bloemenprint.'

Tot hier de beschrijving van de jurk. Het is effectief een prachtige jurk maar deze nude tint staat mij niet. Ik heb diverse foto's moeten trekken voor ik er eentje had waar ik goed op stond. Verder is het model zeer flatterend. En ook de print is prachtig. De mouwen zijn wijd genoeg(wat als je ouder wordt soms een probleem geeft) en hij heeft een zeer mooie decolleté. Minpuntje: geen stretch. Maar overal een super leuke jurk die zijn geld waard is. Deze jurk krijgt 8,5/10. Minpunten omdat hij geen stretch heeft en voor de kleur.


Groetjes,

Miss Poppy

Ps: Ga ook eens de andere jurken bekijken op Misspoppywear


Geen opmerkingen: