Daar klinken we toch op en dat niet anders dan met champagne. Dit jaar wordt het bij mij champagne met een bloeiende hibiscus bloem in. Ja hoor, ik kocht de mijne bij de colruyt.
Hoe gebruik je deze wilde hibiscusbloemen?
- Neem een mooi champagneglas en plaats de bloem op de bodem.
- Doe er wat van de karmijnrode siroop bij.
- Vul het glas rustig met champagne (of andere bubbels).
- Door de bubbeltjes opent de bloem en zal ie langzaam bewegen in het glas.
- De champagne kleurt van karmijnrood op de bodem naar licht rose bovenaan het glas.
- Drink je glas leeg en vergeet niet na je laatste slok de bloem op te eten.
Wild Hibiscus specificaties
- Per potje vind je circa 11 bloemen in een karmijnrode siroop.
- Elke bloem wordt met de hand in het potje gelegd.
- De bloemen zijn afkomstig uit Sydney, Australië.
- Ingrediënten: Wilde Hibiscusbloemen (Hibiscus sabdariffa), rietsuiker, water.
- Alle kleur en smaak is uitsluitend afkomstig van de bloemen.
- Aan de binnenkant van het deksel vind je zeven Wild Hibiscus cocktailrecepten.
- Na opening zijn ze nog circa 4 maanden houdbaar in de koelkast.
Miss Poppy
Ps: Ga ook eens een kijkje nemen op misspoppywear
1 opmerking:
Op oudejaarsavond dus die bloem geprobeerd maar het werkt niet. Heeft wel een leuk effect maar opengaan in het glas was er niet bij!Jammer.
Een reactie posten