woensdag, januari 08, 2014

Luie cake met appeltjes

Dit is een recept om met zo weinig mogelijk inspanning een zo lekker mogelijke cake te bakken.

Ingrediënten:

1 kant en klare cakemix( bv van aldi)
1 appel
Kaneel
Rum
kruidnagel

Schil de appel en snij hem in schijfjes en leg hem in een ondiepe schaal. Strooi er wat kaneel en kruidnagel op en overgiet met rum. Laat alles een nacht(of langer) marineren.

Doe de volgende dag de helft van de cakemix in een vorm( ik gebruik altijd een tulbandvorm). Haal de appeltjes uit de rum en verdeel over het deeg. Giet daarna de rest van het deeg over de appeltjes.
Verwarm ondertussen de oven op 180° of zoals op de verpakking beschreven.
Bak de cake zo'n 30 min.(als het een tulbandvorm is) of zoals de verpakking aangeeft.
Als je in de cake prikt met een spies mag er geen deeg aan vastkleven.
Haal dan de cake uit de oven en wacht tot hij afgekoeld is om hem uit de vorm te halen.



Smakelijk,
Miss Poppy
Ps: Neem ook eens een kijkje op de webshop

Geen opmerkingen: