woensdag, juni 22, 2016

Miss Poppy's buckwheat and peanut butter cookies

Ik wou eens wat anders doen met boekweitmeel dan de gekende pannenkoekjes dus kwam ik op dit recept. Deze boekweit pindakaas koekjes zijn superlekker en knapperig.


Ingrediënten:

  • 150 gr. boekweitmeel
  • 100 gr. ongezouten (zachte) boter
  • 25 gr. pindakaas (zonder stukjes)
  • 100 gr. kristalsuiker
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder.


Recept:


Verwarm de oven tot 180°.
Meng eerst de droge ingrediënten en voeg er dan de boter, pindakaas en ei aan toe. Meng zorgvuldig tot je een egaal deeg krijgt. Bekleedt een bakplaat met bakpapier en maak kleine balletjes van het deeg die je dan plat drukt. Verdeel deze over de bakplaat. Bak de koekjes dan zo'n 15 min(hangt een beetje van je oven af) 
Als ze klaar zijn strooi je wat kristalsuiker op de koekjes(terwijl ze nog warm zijn) Laat ze dan afkoelen op een rooster.





Smakelijk,
Miss Poppy.
Ps: Ga ook eens een kijkje nemen op de webshop, 
er staan alweer veel items op de sales pagina.

Geen opmerkingen: