zondag, maart 24, 2013

Appels, peren, planken en zandlopers.(2)

Iedere vrouw is anders en ieder figuur is anders. We kennen 4 soorten vrouwelijke figuren: appel, peer, plank, zandloper. Als je weet welke vorm jou lichaam heeft, kun je je kledij aanpassen om je sterke punten te benadrukken en je zwakkere punten te camoufleren.
Hier lees je wat over het peer figuur en daarbij wat kledingtips.

De peer

Veel vrouwen hebben een peer figuur. Bij de peer is het bovenlichaam smaller dan de heupen. Als je aankomt is het meestal op heupen en dijen.

Kenmerken van de peer

  • Mooie platte buik
  • slanke taille
  • smalle schouders
  • kleine borsten
  • wat dikkere bovenbenen
  • volle billen en dijen
Beroemde peren: Jeniffer Lopez, Rihanna, Christina Aguilera.


Kleding voor het peer figuur: Je figuur is uit verhouding en dat kun je wat camoufleren met bovenkleding met drukke print. Onderaan hou je het best sober. Wijd uitlopende rokjes en broeken met wijde pijpen en hoge taille zijn het mooist. Hakken zorgen voor slankere, langere benen.
Je taille kun je benadrukken met een mooie riem.
Neem bij misspoppywear de swingjurken en de wijde Katherin H. Dora  broek met hoge taille. Vermijd de pencil skirts en strakke jurkjes.

Oefeningen voor het peer figuur zijn oefeningen die de beenspieren trainen. Het vet op deze plaatsen is behoorlijk hardnekkig dus je zult hard moeten werken om resultaat te halen. Eén voordeel, het peer figuur wordt als het gezondst beschouwd.


Miss Poppy
Ps: Ga ook eens een kijkje nemen op misspoppywear die is helemaal vernieuwd!!!

Geen opmerkingen: