zondag, maart 17, 2013

The little black book of style(3)

De kracht van accessoires


Accessoires zoals sjaals, schoenen, handtassen en halskettingen worden niet te klein. Dit betekent dat ze je trouw blijven door dik en dun. Ze malen er niet om als je enkele kilo's bijgekomen bent, ze blijven je steunen. En ze geven je een goed gevoel.
Accessoires zorgen dat een outfit af is. Ze kunnen een upgrade geven aan je garderobe zonder dat je veel geld moet uitgeven.
Stijlvolle vrouwen weten de waarde van een goede accessoire. Jackie O had haar zonnebril, Audrey Hepburn had haar sjaal, Elisabeth Tailor haar diamanten...
Audrey Hepburn is voor altijd geassocieerd met haar eenvoud. Zwarte broek, rolkraag, mouwloos jurkje maar het was het gevarieerd gebruik van haar sjaal(rond haar nek, haar hoed, haar hoofd...)die haar stijl apart maakte. Elisabeth Tailor droeg een eenvoudig zwart of wit jurkje, maar ze liet haar juwelen een statement maken.
De truc is om de accessoires persoonlijk en smaakvol te houden. Om het persoonlijk te maken kun je dragen iets dat betekenis voor je heeft: grootmoeders armband, een oud antiek kruisje...
Om het smaakvol te houden overdrijf je best niet. Geen grote oorringen met een volumineuze ketting.
Te veel van het goede kan vlug slecht uitdraaien.

Duur hoeft het allemaal niet te zijn. Dus meiden, investeer in goede accessoires!!!

Groetjes,
Miss Poppy
Ps: Ga ook eens een kijkje nemen op misspoppywear die is helemaal vernieuwd!!!

Geen opmerkingen: