zondag, januari 13, 2013

Goodwood revival

Ieder jaar in september wordt het Goodwood revival in Engeland georganiseerd. Het is een magische stap terug in  de tijd. Een unieke kans om te genieten van de glamour en allure van de autosport in de romantische tijdscapsule van één van de meest authentieke motorcircuits van de wereld. Eén van de beste historische autosportfeesten van het jaar.
De revival biedt de bezoeker de kans om de moderne wereld achter zich te laten en zich onder te dompelen in de jaren 40, 50 en 60. In de zomer van 2010 werd een nieuw concept gelanceerd bekend als: Vintage op Goodwood. Vintage op Goodwood brengt een unieke mix van jaren 1940, 50 en 60 mode, muziek, film, kunst en design. De bezoekers van Goodwood kunnen dus de beste elementen van  het vintage concept tot leven zien komen. En zo komen de vrouwen ook graag langs bij Goodwood.



Goodwood heeft nu ook een' Lady's guide to dress en style' uitgebracht. Het is een heel compact boekje met in het kort een beschrijving van de verschillende vintage outfits voor de vrouw. Je vindt er ook tips waar je de kledij kunt kopen.(in Engeland natuurlijk).
Er groot is het niet en de omschrijvingen zijn zeer beknopt. Een leuk boekje om in huis te hebben maar erg veel zal je er niet uit leren. 'Guide' vind ik dus een beetje een te groot woord voor dit boekje.
Het voordeel is dat als je het boekje flipt, je aan de andere kant een 'Gentleman's guide to dress and style' hebt en dat kan wel eens interessant zijn omdat men soms bitter weinig info vindt om mannen te stylen.

Goodwood is zeker de moeite om eens te proberen. Je hebt er zelfs het Goodwood hotel, één waarschuwing. Vroeg genoeg reserveren!

Miss Poppy
Ps: Ga ook eens een kijkje nemen op misspoppywear


Geen opmerkingen: